image_print

Uitstel tweejaarstermijn

Twee jaar

Vanaf het moment dat u uw basisopleiding heeft afgerond heeft u twee jaar de tijd om voor zowel uw theorie-examen als uw assessment te slagen, uw VOG aan te vragen en u te laten registreren bij de Stichting Kwaliteit Mediators (SKM), de stichting die het MfN-register beheert en onderhoudt. Bepalend voor deze termijn is de datum van beëindiging van uw opleiding.


Uitstel

Indien u vanwege bijzondere (zwaarwegende) omstandigheden niet binnen de twee jaar kunt deelnemen aan de examens dan kan Intop Mediationtoets uitstel verlenen voor deelname aan één van deze examens (dit ter beoordeling van en afstemming met SKM). Het uitstel wordt in beginsel verleend voor drie maanden. Bij uitzonderlijke gevallen naar bevinding van zaken kan deze termijn worden verlengd in overleg met SKM.

 

E-mail

Uitstel kunt u per e-mail aanvragen ( info@mediationtoets.nl) met toelichting van de bijzondere omstandigheden én vermelding van het opleidingsinstituut waar u een  erkende basisopleiding mediation heeft afgerond met vermelding van de einddatum.

image_print